Miért mi vagyunk a megfelelő partner?

MUNKAERŐ

Honnan lesz emberem? Hogyan töltöm fel a csapatot? Milyen a leendő munkaerő minősége? Miért jönne éppen hozzám? Ezek a kérdések mindig foglalkoztatják a vezetőket, néha pedig félelemmel töltik el őket, de nem megoldhatatlan a dilemma.

Az ingatlanszakmában kizárólag az üzletkötő hozzáállása, felkészültsége és elhivatottsága termeli meg a profitot, ezért fontos a jó munkaerő megtalálása, megtartása és pótlása, valamint a létszámfejlesztés, amely alapvető feladata egy vállalkozás vezetőjének.

TOBORZÁS

Az Immo1 toborzási technológia megfelelő alkalmazásával csökkenthető a fluktuáció, és jelentősen nő a megérkezések száma. Titkunk, hogy kimondottan az ingatlanszakmára kifejlesztett módszerekkel és teljes körű tanácsadással rendelkezünk a leendő kollégák megtalálásától, a kiválasztáson keresztül, egészen a megérkeztetésig és integrációig.

TOVÁBBKÉPZÉS

A vezetői képzéseken külön blokk foglalkozik a toborzástechnikával és az ezzel kapcsolatos kommunikációval. Minden Immo1-es iroda tulajdonosa és vezetője megkapja ezt a tudást az első vezetői beszélgetések és képzések során.